مشاوره کنکور 1400

مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری آقای مشاور


مؤسسه فرهنگی آموزشی « آقای مشاور»‌با بهره گیری از مشاوران ارشد با تجربه و حرفه ای با همراهی مشاورانی که خود از رتبه های برتر کنکور سال های قبل بوده اند اکنون در رشته های حقوق، مهندسی، پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه های سراسری در حال تحصیل هستند، با یک سیستم کاملاَ پویا و جامع در تمامی رشته های تحصیلی انتخاب رشته دانشگاه سراسری و آزاد را انجام می دهد.

وبینارهای انتخاب رشته و معرفی رشته ها

در آقای مشاور تلاش شده تک تک رشته های تحصیلی و آینده شغلی این رشته معرفی گردد تا شما با آشنایی بیشتری آینده شغلی تان را انتخاب کنید.

image

از کجا باید شروع کنم!

تمام اطلاعات و اصولی که شما نیاز دارید برای انتخاب رشته برای تان آماده شده است.

ویژگی‌های مشاوره انتخاب رشته آقای مشاور

  • انتخاب رشته چند مرحله‌ای توسط تیم مشاوران
  • ارائه انتخاب‌های مناسب براساس ویژگی‌های شخصیتی و علاقه‌مندی‌ها
  • معرفی تمامی رشته‌ها و آینده شغلی آنها
  • تماس‌های نامحدود بین داوطلب و مشاوران مجموعه
  • انتخاب رشته سیستماتیک
مشاوره کنکور 1400

برای اولین بار، سامانه هوشمند مدیریت مشاوره


در انتخاب رشته« آقای مشاور» داوطلبان پس از ساخت حساب کاربری و پنل شخصی به صورت رایگان می توانند به فایل های معرفی رشته های دانشگاهی دست پیدا کنند و در آزمون شخصیت شناسی MBTI شرکت نمایند تا شناخت بهتری برای ساخت آینده خود و تحصیل در رشته دلخواه پیدا کنند. پس از اعلام نتایج کنکور سراسری توسط سازمان سنجش آموزش کشور داوطلبانی که تمایل به استفاده از خدمات انتخاب رشته آقای مشاور دارند می توانند ثبت نام خود را تکمیل کرده و جامع ترین و کامل ترین « وبینار انتخاب رشته» را مشاهده نمایند ومنتظر تماس مشاور ارشد مؤسسه باشند. بعد از اولین تماس و با راهنمایی مشاور، داوطلب فرمی را باید با دقت پر کند که تمامی اوولیت های داوطلب در آن مشخص شده و داوطلب ابراز می کند که در چه کد رشته هایی بیشتر تمایل به قبولی دارد و در چه رشته ها و چه شهرهایی اصلاَ تمایلی ندارد و سیستم بسیار هوشمند ما با همراهی مشاوران مجموعه لیستی پیشنهادی ( حدود 200 تا 500 کد رشته )‌برای داوطلب ارسال می کند و داوطلب چیدمان اولیه خود را بر اساس اولویت های خود آغاز می کند و پس از چند روز تماس با مشاوران تعیین رشته های مورد علاقه به چیدمان نهایی خود نزدیک می شود و در پایان با تأیید مشاور ارشد مجموعه و چک نهایی، داوطلب چیدمان اصلی خود را دریافت خواهد کرد. لازم به ذکر است در طول انتخاب رشته داوطلب می تواند در پنل شخصی خود با مشاوران به صورت مستمر در ارتباط باشد و چکلیست های خود را دائم تغییر دهد و این تبادل به صورت مجازی تا رسیدن به چیدمان نهایی ادامه خواهد یافت و هر زمان داوطلب خواست می تواند تقاضای تماس تلفنی با مشاور ارشد خود یا سایر مشاوران همراه را بدهد و آن ها در اسرع زمان تماس تلفنی برقرار خواهند کرد. امیدواریم با این روش آگاهانه ترین ، کامل ترین و بهترین نتایج از این انتخاب رشته برای داوطلبان مجموعه « آقای مشاور» به دست آید.

داوطلبان عزیز پس از اعلام نتایج می توانند در طرح چند مرحله ای انتخاب رشته «آقای مشاور» ثبت نام کنند و از وبینار انتخاب رشته و همه مراحل آن بهره مند شوند.

داوطلبان گرامی توجه داشته باشند که هر چه رتبه بهتر باشد، انتخاب رشته به همان میزان حساس تر و مهم تر می شود. مرحله انتخاب رشته برای داوطلبان کنکوری به دلیل سرنوشت ساز بودن آن بسیار حائز اهمیت بوده و ضروری است که داوطلبان با یک شیوه صحیح و اصولی این فرآیند بسیار مهم را در موعد مقرر آغاز نمایند. 

چیدمان انتخاب رشته، در آینده شغلی داوطلبان تاثیر مستقیم دارد و داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می شوند، می بایست از تمامی موارد مرتبط با انتخاب رشته از جمله زمان انتخاب رشته کنکور، نحوه صحیح انتخاب رشته، میزان تاثیر سهمیه ها، میزان تاثیر بومی گزینی در انتخاب رشته کنکور سراسری و… مطلع باشند تا به بهترین وجه ممکن و بدون هیچ گونه اشتباه در انتخاب رشته را انجام دهند. ما تمامی آنچه باید برای انتخاب رشته آگاهانه بدانید را در وبینار انتخاب رشته و در تماس های تلفنی مشاوران به شما آموزش خواهیم داد.

تاثیر سهمیه ها در انتخاب رشته کنکور سراسری

همانطور که می دانید به منظور ایجاد عدالت آموزشی برای کسانی که به امکانات لازم دسترسی نداشته اند، سازمان سنجش سهمیه های کنکور از قبیل سهمیه ایثارگران، سهمیه رزمندگان، سهمیه جانبازی، سهمیه خانواده شهدا و… برای داوطلبان واجد شرایط در نظر می گیرد که هر کدام با توجه به میزان درصد آن ها، تغییراتی را در نتایج کنکور داوطلب ایجاد می کنند. در این بخش نیز به بررسی برخی از این سهمیه ها می پردازیم.

سهمیه مناطق

شرکت کنندگانی که متقاضی استفاده از سهمیه مناطق هستند، با توجه به ملاک های زیر جزو یکی از سهمیه های مناطق 1، 2 و 3 محسوب می شوند و این سهمیه در کارنامه نتیجه اولیه آزمون آن ها لحاظ می شود. این نکات را نیز در نظر داشته باشید که:

داوطلبانی که دارای مدرک دیپلم نظام قدیم هستند، بخش محل اخذ مدرک تحصیلی 3 سال آخر دبیرستان یا هنرستان ملاک است.

برای متقاضیان نظام جدید آموزش متوسطه (ترمی واحدی یا سالی واحدی)، بخش محل اخذ مدرک تحصیلی دو سال آخر دبیرستان و دوره پیش دانشگاهی مدنظر می باشد.

در صورتی که بخش محل اخذ مدرک تحصیلی داوطلبان سهمیه مناطق، متفاوت باشد (حتی یک سال از سه سال) سهمیه داوطلب بر اساس آن منطقه ای که مرفه تر و بالاتر است، در نظر گرفته می شود.

داوطلبانی که حداقل دو سال از سه سال آخر تحصیل در دوره متوسطه و یا سال آخر دوره متوسطه (سال دوازدهم یا پیش دانشگاهی) خود را در خارج از کشور گذرانده اند، جزو سهمیه منطقه 3 محسوب می شوند.

سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا

25 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل به همسر و فرزندان شهدا، آزادگان و همسر و فرزندان آن ها، جانبازان 25 درصد و بالاتر و همسر و فرزندان آن ها اختصاص دارد. تاثیر سهمیه 5 درصد ایثارگران نیز در کارنامه داوطلبان تغییراتی را به وجود می آورد به این صورت که 5 درصد از ظرفیت هر کد رشته محل به جانبازان زیر 25 درصد و همسر و فرزندان آن ها، همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه اختصاص دارد.

شرط لازم برای استفاده از سهمیه فوق، کسب 70 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در گزینش آزاد همان رشته می باشد و در صورتی که ظرفیت رشته ای با داوطلبان 25 درصدی پر نشود از داوطلبان 5 درصدی برای تکمیل ظرفیت استفاده می شود.

سهمیه بهیاری

حال ممکن است بعضی از متقاضیان که به عنوان بهیار در جامعه فعالیت می کنند و قصد قبولی در رشته پرستاری را دارند، این سوال برایشان ایجاد شود که میزان تاثیر سهمیه بهیاران در کنکور سراسری به چه صورت می باشد؟ این سهمیه به این صورت است که 5 درصد از ظرفیت رشته پرستاری به داوطلبان دارای دیپلم نظام قدیم یا جدید رشته بهیاری که دارای 3 سال سابقه کاری مرتبط در مراکز درمانی می باشند، اختصاص می یابد.

سهمیه کارمندان

میزان تاثیر سهمیه کارمندی در کنکور سراسری نیز به این صورت است که در رشته های پزشکی کارکنان و کارمندان دانشگاه های علوم پزشکی، مشمول 20 درصد ظرفیت دانشگاه های شبانه می شوند و در رشته های غیرپزشکی 10 درصد از ظرفیت دانشگاه های شبانه به کارمندان وزارت علوم و کارمندان دانشگاه ها تعلق می گیرد.

پرسش های متداول قبل از گرفتن مشاور کنکور

  • انتخاب رشته آقای مشاور چگونه انجام می‌شود؟

    داوطلبان عزیز می‌توانند پس از ساخت حساب کاربری به صورت رایگان در پنل شخصی خود از ویدئوهای معرفی رشته‌های دانشگاهی استفاده کنند و در آزمون شخصیت شناسی شرکت کنند. پس از آن در صورت تمایل ثبت نام خود را کامل کرده (هزینه انتخاب رشته را پرداخت کرده) و ؟؟؟ انتخاب رشته آقای مشاور را مشاهده کنند و منتظر تماس مشاوران ما باشند تا در چندین مرحله براساس اولویت‌ها و علاقه‌ها (فرمی که داوطلب خود باید با دقت پر کند) چیدمان انتخاب رشته را انجام دهند.

  • رشته‌های استانی و رشته‌های ناحیه‌ای چه تفاوتی با هم دارند؟

    رشته‌های استانی به طور متوسط در همه استان‌های کشور ارائه می‌شوند ولی رشته‌های ناحیه‌ای فقط در دانشگاه یک استان از چند استان همجوار ارائه می‌شوند.

  • در فرایند انتخاب رشته داوطلب مجاز به انتخاب چند کد رشته است؟

    داوطلب برای دانشگاه‌های سراسری (روزانه، نوبت دوم، پیام‌نور، پردیس خودگردان، غیرانتفاعی و ...) مجاز به انتخاب 50 کد رشته و برای دانشگاه آزاد مجاز به انتخاب 100 کد رشته می‌باشد که توصیه می‌شود از همه ظرفیت انتخاب رشته خود به صورت کامل استفاده کند.